Webdesign

Hos inSEO har vi mange års erfaring inden for webudvikling såvel som traditionel systemudvikling. Derfor ser vi sjældent en opgave som værende for stor eller for lille for os. Uanset om du skal bruge et helt basalt website, en webshop, en Facebook side, en blog, eller en avanceret webapplikation, så kan vi hjælpe dig.

Når vi udvikler et website følger vi nedenstående guidelines for at sikre, at slutproduktet er af højeste kvalitet:

Søgemaskinevenligt

SEO venlig Et website bør være søgemaskinevenligt. Dette vil naturligvis føre til højere placeringer i søgemaskinerne, men det er på ingen måde en garanti for, at websitet automatisk kommer på første side i Google. Et søgemaskine venligt website er imidlertid et vigtigt fundament for søgemaskineoptimering (SEO). Så hvis du også påtænker at få lavet en SEO kampagne hos os, så er et søgemaskine venligt website et rigtig godt udgangspunkt. Hvis dit website ikke er søgemaskine venligt, kan du risikere at stå overfor et omfattende, eller totalt, redesign af dit website i forbindelsen med en SEO kampagne.

Godt design

WebdesignDit website er din virksomheds repræsentant på internettet, og det vil ofte være dine kunders første indtryk af dit firma. Farver, skrifttyper og layout vælges med omhu, med henblik på at raffinere og fuldende din virksomheds image.

Godt design handler imidlertid om andet og mere end bare det, at det skal se godt ud – et website skal også være let tilgængeligt og det skal være indbydende for brugerne. Derfor bestræber vi os på at opfylde følgende kriterier når vi udvikler et website.

  • Brugervenligt

    Et website skal være intuitivt og nemt at bruge og navigere rundt på, selv for knapt så erfarne brugere, som ikke er specielt internet kyndige.

  • Mobilvenligt

    Tablets og smartphones bliver stadig mere populære, det betyder, at antallet af personer der går på nettet via mobile enheder er steget dramatisk. Derfor er de websites vi udvikler naturligvis designet til at være mobil venlige. Det vil sige, at de er ‘lette’ nok til at loade hurtigt på en mobil, ligeledes er de nemme at navigere rundt på mens de stadig ser godt ud i mobile browsere.

  • Konvertering

    Formålet med de fleste virksomheders website er normalt at sælge et produkt, eller at potentielle kunder/klienter kan komme i kontakt med virksomheden for at hyre dem til et eller andet formål. Derfor er det vigtigt, at websitet kan konvertere – dvs. få et besøg til at resultere i et solgt produkt, en telefonopringning, en e-mail, eller lignende. Den nøjagtige placering af bestillingsknapper, telefonnumre og andre designmæssige aspekter kan have store effekt på konverteringsraten. Vi bestræber os derfor på at levere, design der fører til flest mulige konverteringer for din virksomhed.

Nemt at opdatere

Det skal være nemt for dig at opdatere dit eget website, hvis du selv ønsker at gøre det. Således behøver du ikke at være afhængig af os, hvis du har brug for at lave mindre ændringer på dit website, såsom at tilføje informationer om et nyt produkt eller service, eller måske at tilføje en artikel. Derfor er vores websites normalt baseret på et Content Management System (CMS), såsom WordPress (som også er rigtig godt når det kommer til SEO). Et CMS system gør det nemt for dig at tilføje indhold eller ændre dit website via en brugervenlig grænseflade, også selvom du ikke ved noget om HTML eller programmering. Når du køber et CMS-baseret website hos os, kan du, hvis du ønsker det, få en guide i hvordan du opdaterer indholdet på din side.

Økonomisk

Billigt For at gøre vores websites billigere passer vi meget på med ikke at genopfinde den dybe tallerken. Derfor bruger vi så vidt muligt open source CMS-systemer og skabeloner som vi tilpasser til dit behov. Dette har også den fordel, at det hjælper med til at holde udgifterne til vedligeholdelse af dit website helt i bundt