SEO – Søgemaskineoptimering

Er du ved at starte en ny virksomhed? Eller ønsker du at udvide et eksisterende foretagende? Du har måske allerede erfaring med søgemaskineoptimering (SEO), eller måske er online marketing et helt nyt område for dig. Uanset din situation, så kan vi skabe vækst for din virksomhed ved hjælp af SEO.
SEO

SEO er som oftest den, blandt de forskellige metoder til markedsføring på internettet, der på sigt giver det bedste afkast. Derfor bør de fleste virksomheder også lade SEO være fundamentet i deres online marketing strategi. En SEO kampagne består af en række forskellige aktiviteter (som f.eks. søgeordsanalyse, hjemmeside optimering, link bygning osv.), men andre online marketing strategier, såsom social marketing og pay per click kan, i den rette kombination, styrke din SEO kampagne betragteligt. Det er derfor afgørende, at du vælger et online marketing firma, der er specialiseret i en række forskellige strategier. Vores højt kvalificerede team af specialister dækker langt de fleste områder inden for online marketing, og vi ved hvordan disse bedst kombineres, så du får mest muligt ud af dit online marketing budget.

Hvad er SEO

Der er mange forskellige definitioner af hvad søgemaskineoptimering er, men efter vores opfattelse går SEO ud på, at forbedre et websites ranking (position) i søgemaskinernes resultatsider for specifikt udvalgte søgeord. SEO SEO beskæftiger sig i øvrigt kun med de organiske (naturlige) søgeresultater, som de fleste synes at foretrække, frem for betalte reklamer. Ideelt set bør din hjemmeside være helt i toppen af søgeresultatsiderne, eller i det mindste på den første side, idet langt de fleste finder det de søger efter netop på den første side. En høj placering i de større søgemaskiner, såsom Google, vil resultere i mere trafik, som igen vil føre til mere omsætning.
Hvis du vil vide mere om hvad SEO er, så kig forbi vores side Hvad er SEO? for mere information.

Hvorfor du bør overveje SEO

Uanset om formålet med dit website er at sælge et produkt, eller en serviceydelse, eller måske at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, et produkt, en event eller noget helt andet, så kan SEO hjælpe dig med at nå dit mål. Hvis dit website ikke allerede er på den første side i søgemaskinerne for dine vigtigste søgeord, så bør du søgeoptimere din hjemmeside, ellers vil du tabe terræn til dine konkurrenter.
Stadig ikke overbevist? Læs mere om hvorfor du bør overveje SEO.

Det vi gør

Hos os starter en SEO kampagne med en grundig analyse, som vi bruger til at afgøre hvad der skal ske under kampagnen og hvordan. Derefter udfører vi en række aktiviteter og din placering i søgemaskinerne vil gradvist blive bedre og bedre.
Ønsker du at vide mere om de aktiviteter en SEO kampagne består af, se da vores SEO kampagne side, der beskriver processen nærmere. Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.