Om os

inSEO Marketing er et førende online markedsførings og webdesign firma der har base København, Danmark og London, Storbritannien. Siden firmaet blev grundlagt i 2011 af SEO konsulenterne Trine Sofie Vestergaard Nielsen (cand.scient. i Datalogi) og Bruce Cat (B.Sc. i Computing), har vi arbejdet sammen med virksomheder i alle størrelser for at hjælpe dem med at øge deres synlighed på internettet, bl.a. ved at forbedre placeringen af deres website i søgemaskinernes resultatsider.

Hos inSEO Marketing udvikler vi websites af høj kvalitet, og vi leverer enestående søgemaskineoptimering (SEO), social marketing (SMM) og pay per click, der er designet til at øge opmærksomheden og interessen for vores kunders virksomheder, brands eller produkter. Vi leverer konsistent uforlignelige resultater med vores innovative markedsføringsløsninger, som er skræddersyede til hver af vores kunders specifikke behov.

Baggrund og erfaring

inSEO Marketing teamet har mange års succesfuld erfaring med at arbejde med SEO og webudvikling. Vores ekspertise omfatter alt fra de simpleste WordPress blogs til større avancerede .NET webapplikationer med høje krav til performance. Udover erfaring fra online marketing branchen stammer vores kompetencer blandt andet fra adskillelige års arbejde i mediebranchen og den finansielle sektor. Det giver vores team en helt unik sammensætning af færdigheder og en integreret forretningsforståelse, som man normalt ikke finder i andre firmaer der tilbyder lignende ydelser.

Vores SEO konsulenter har en imponerende track record og opnår gang på gang fantastiske resultater for vores kunder. Vi engagerer kun de bedste i markedet og vi garanterer, at du får de resultater du ønsker. Vi har opbygget en stærk og dynamisk gruppe af personer, som vi mener, er blandt de bedste i branchen og vi er stolte af vores team. Vores filosofi er ikke bare at hyre højt kvalificerede mennesker, men også at passe godt på dem. Vi forsøger at hjælpe vores team med at opnå personlig og faglig udvikling i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt i hverdagen – det betyder, at vores folk ikke alene er yderst succesfulde, men også særdeles engagerede.

Vi sørger ikke bare for at udføre vores arbejde, vi holder af vores fag, og det afspejler sig i vores arbejde. Alt du behøver at gøre er, at læne dig tilbage og lades os gøre arbejdet, mens du nyder dine nye placeringer i Google og al den ekstra trafik der følger med!

Hvad gør inSEO Marketing til noget særligt:

  • Alle vores markedsførings strategier er skræddersyet til hver enkelte kunde, så du kan være sikker på, at du får en løsning der passer til netop dine behov.
  • Vi giver ikke tomme løfter – vores effektive strategier leverer ægte, målbare resultater
  • Vores ydelser er rentable og rettidige, så du får afkast på din investering inden for uger eller måneder – ikke år
  • Vi måler vores succes på din virksomheds succes – vores målsætning er, at hjælpe dig med at overgå dine konkurrenter og komme forrest inden for din branche
  • Moral og etik er vigtig for os, vi tror på, at de bedste resultater er dem der er opnået på en ærlig og etisk korrekt måde
  • Alle vores kunder er vigtige for os, derfor får du altid den service og opmærksomhed du fortjener, uanset hvor stor eller lille din virksomhed er

Velgørende arbejde

Hos inSEO Marketing bestræber vi os på at være andet og mere end blot endnu et marketings firma, vi forsøger at bidrage til samfundet på en socialt ansvarlig måde. Derfor søger vi altid muligheder for at hjælpe respektable, velgørende organisationer. Vi har arbejdet gratis for organisationer såsom BODO Footwear og vi har ydet pro bono arbejde for at hjælpe adskillelige nystartede virksomheder i gang, lige som vi har assisteret trængte virksomheder med at komme tilbage på rette kurs. Tilsvarende har vi ogå hjulpet non-profit hobby-virksomheder som Aikyou der opdrætter balineser katte.

Kontakt os for mere information om vores webdesign, søgemaskineoptimering og andre online marketing ydelser.